Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Erdem, I love you!

Door Patricia op 21.12.2010

Erdem is snel maar zeker één van mijn favoriete designers aan het worden. Mijn liefde borrelde voor het eerst op toen ik de ontwerpen van Erdem voor deze winter zag: pareltjes van jurken, uitgevoerd met oog voor detail. Ook voor deze zomer pakte Erdem uit met een prachtcollectie. Mijn favoriete silhouet was een witte jurk met kant en een rode bloemen, die van ver bijna op bloed lijken, maar eigenlijk gewoon ongelofelijk onschuldig zijn van dichtbij. 

Erdem1 erdem2

Nu heeft Erdem voor het eerst ook een pre-fall collectie de wereld in gestuurd, die in de lijn ligt van deze vorige collecties, en ditmaal wordt er ook geëxperimenteerd met abstractere prints. Hou deze Londense ontwerper goed in het oog, want dit is ongetwijfeld slechts het begin!

erdem3

erdem4

erdem5

page loaded