Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Carine Roitfeld verlaat Vogue Paris

Door Patricia op 17.12.2010

Misschien is het jullie vandaag al via andere kanalen ter ore gekomen, maar we nemen geen risico's: de intussen legendarische Carine Roitfeld is niet langer hoofdredacteur van de Franse Vogue. Na meer dan tien jaar verlaat Carine deze o zo gegeerde positie.  The Sartorialist schetst de situatie in drie vragen: Waar gaat ze heen, wie gaat haar vervangen en welke emoties brengt dit bij jullie teweeg? De nagel op de kop. 

Carine Roitfeld

Onze antwoorden: Wij zijn alvast benieuwd naar de persoonlijke projecten waar la Roitfeld zich op gaat storten, maar tegelijk een beetje geshockeerd. En om te antwoorden op de vraag wie haar moet vervangen: ik wil wel, als het echt moet wink.

page loaded