Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lara Stone strikes a pose in Tom Ford

Door Tiany op 16.12.2010

Het is niet langer een geheim dat Mister Tom Ford binnenkort de modewereld weer zal veroveren met zijn creaties. Zijn langverwachte comeback is de rode draad doorheen de december editie van de Franse Vogue en de intergalactische wereld kan maar niet ophouden met het rapporteren over de veelbelovende ontwerpen van de designer. We hebben daarom het world wide web afgeschuimd en zodoende zijn we gebotst op dé ladies collectie van Mister Tom Ford... u bij deze voorgeschoteld door niemand minder dan de schone Hollandse Lara Stone. 

Shoot voor W magazine editie januari 2011, gefotografeerd door Inez & Vinoodh

larastonetomford-01

kimono meets catsuit... my heart goes boom, boom, boom

larastonetomford-02

larastonetomford-03

larastonetomford-04

page loaded