Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

January Jones uit de kleren voor Versace

Door Patricia op 16.12.2010

Ongeveer een maand geleden werd bekend gemaakt dat J anuary Jones het nieuwe gezicht werd van Versace. Nu is ook het resultaat bekend. January, door velen nog beter gekend als Betty Draper uit de serie Mad Men, schuift haar Grace Kelly-imago aan de kant voor deze campagne die in beeld gebracht werd door -alweer maar eens- Mario Testino (lees hier en hier over andere recente projecten van Mr. Testino). Het concept van de shoot werd uitgedacht door Donatella herself, die naar eigen zeggen de perfecte Versace blonde van de 21e eeuw ziet in January. 

versace-january-jones1 January-PS
De campagne & January met Donatella

De foto die werd bekend gemaakt portretteert January met niets anders dan een paar schoenen, een handtas en een strategisch gekozen pose. Ik prefereer nog steeds de Betty Draper-look, maar toegegeven, January heeft het zeldzame talent om deze campagne een smaakvol allure te geven, wat aantoont hoe veelzijdig ze kan zijn! Go January!

page loaded