Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

My Flare Lady

Door Tiany op 15.12.2010

Ik kan geen pull of Moncler jas meer zien, ik vervloek mij smart wool sokken en nep bonten oorwarmers... ik wil warmte en zon en vooral winkelrekken vol met nieuwe trends! Geef me neon kleuren en de banana's van Prada, graag veel van die extra lange voile jurkjes à la Lanvin en liefelijke witte jurkjes, maar ook heel graag de revival van de jaren '70 en dus het overaanbod aan getailleerde jeansjurkjes, stijlvolle 2 piècekes en flared jeans/ pants. 

Dus als je in the near future op zoek gaat naar een broek zorg dan voor een iets breder lopende broekspijp. Wij beginnen vanaf morgen de 2de hands shops af te schuimen en houden jullie op de hoogte waar je in putje winter toch alvast de must-have voor het voorjaar kan scoren.

flare-01

flare-03

Nu al op mijn wishlist: de Seven For All Mankind afgewassen flared jeans... sexy en dus onweerstaanbaar!

flare-04

Flared pants & jeans, ideaal met de geweldige schoenen van Jeffrey Campbell

page loaded