Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Urban Eco Garments by GreenWish

Door Michael op 13.12.2010

Greenwish-container-Belmodo.tv-1
Greenwish-container-Belmodo.tv-13 Greenwish-container-Belmodo.tv-12

The Urban Eco Garments is de kledingslijn van het Belgische sportswear bedrijf Greenwish. Greenwish verkoopt zijn waren in een mobiele shop nl. een werfmobiel en een maritieme container. Volgens het Belgische brand de perfecte vitrine voor hun milieuvriendelijke fashion items.

Greenwish-container-Belmodo.tv-4
Greenwish-container-Belmodo.tv-14 Greenwish-container-Belmodo.tv-11
Greenwish-container-Belmodo.tv-3 Greenwish-container-Belmodo.tv-2

De casual sportieve collectie is er voor zowel mannen, vrouwen als kids. In het assortiment o.a. t-shirts met korte of lange mouwen, zachte sweatshirts, boyfriend jeans en sweaters met zachte perfect vallende kappen. De groene kantje aan de kleren komt er door het gebruik van een procédé van zacht op steen gewassen katoen, prints op basis van natuurlijke pigmenten en water, de kleren worden niet gestreken en niet verpakt getransporteerd. Groen dus!

Greenwish-container-Belmodo.tv-6 Greenwish-container-Belmodo.tv-5

Bezieler Jean-Eric Kies liet zich vooral inspireren door typisch Britse motieven als Piccadilly Circus, Jack Russel, Union Jack, Mini Austin, The Who en de typische dubbeldekkers. Dus heel wat verwijzingen naar de clans van de vroegere Rockers en Mods uit de jaren '60.

Greenwish-container-Belmodo.tv-9
Greenwish-container-Belmodo.tv-8 Greenwish-container-Belmodo.tv-7

Wil je de mobiele shop een bezoekje brengen? Tot vrijdag 31 december 2010 kan je de store vinden in Ukkel, Waterloosesteenweg/Chaussée de Waterloo 1389. Of check hier de agenda van GreenWish online.

www.greenwish-store.com

page loaded