Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gimme some more Keira!

Door Patricia op 13.12.2010

Dat fotograaf Mario Testino er wat van kan weten we al langer dan vandaag, maar zijn talent wordt weer eens meer dan bevestigd door zijn nieuwste covershoot voor Vogue UK.

  keira-knightley-vogue-uk-january-2011-2bis

Mijn hart maakte echt een sprongetje toen ik mijn exemplaar van het januarinummer opensloeg, want hoewel de cover van het magazine dik ok is, vind ik het by far de minst interessante foto in de reeks. Keira Knightley ziet er prachtig uit in Miu Miu, Marni, Prada en Sonia Rykiel! Donker, glamoureus en verleidelijk, the way God intended her to be! Doet me zin krijgen om mijn neus wit te poederen en zware lipstick te dragen... Kijk en oordeel zelf!

svj2nn keira-knightley-vogue-uk-january-11

keira-knightley-vogue-uk-january-2011bis keira-knightley-vogue-uk-january-2011-photo keira-knightley-vogue-uk-january-2011-mario-testino keira-knightley-vogue-uk-january-2011-3

page loaded