Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hoss Intropia & Helena

Door Angelique op 09.12.2010

Hoss Intropia mag echt één van de Belmodo.tv favorieten genoemd worden als het op zuiderse merken aankomt. Het Spaanse label is sinds 1994 echt uitgegroeid tot een klassieker. Hoss is bij ons vooral gekend voor zijn ultravrouwelijke snits, erg mooie getailleerde jurken in de mix met de perfect zittende eye candy stoffen. 

Hoss-Intropia3

Het brand is op 16 jaar tijd terecht succesvol de modewereld aan het inpalmen én voegt er vandaag aan toe dat niemand minder dan Helena Christensen gezicht wordt van de lente/zomer collectie van 2011. Het supermodel is niet alleen model voor de lens maar ook de fotograaf achter de Hoss Intropia collecties. Mooie modematch en goed gezien.

Hoss-Intropia1 Hoss-Intropia2

Helena past met haar frisse kijk voor en achter de lens perfect bij het romantisch vaak ook stoer minimalisme van Hoss Intropia anno SS 2011. We zijn nu al helemaal weg van de collectie. Weet trouwens dat je de hele lijn kan shoppen in de Brabantdam in Gent in de Hoss Intropia boetiek van A Suivre.

page loaded