Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Christmas Shopping @ Maasmechelen Village

Door Michael op 09.12.2010

De feestdagen komen er aan dus is het tijd voor een serieuze dosis Christmas Shopping. Ben je dus op zoek naar de beste cadeautjes of een schitterend nieuwe outfit én dat allemaal aan de meest voordelige prijzen, dan moet je absoluut naar Maasmechelen Village.


Maasmechelen Village is helemaal omgetoverd tot de ultieme Christmas Shopping destination. Overal kerstlichtjes, veel kerstbomen en leuke versiering zorgen voor de perfecte sfeer om al jouw kerstinkopen te doen. Bovendien kan je bij Maasmechelen Village shoppen voor zowel mannen, vrouwen als de kids. Je vind er merken als Escada, Tommy Hillfiger, Karen Millen, Diesel, Versace, Bellerose, Guess, Essentiel, Levi's en Petit Bateau. 


Ideaal dus om naar Maasmechelen te trekken als je op zoek bent naar de ideale feestlook. Cocktail, little black dress of een top party outfit ... ze hebben het allemaal! Tiany trok naar Maasmechelen Village en shopte er 3 verschillende feestlooks. De Mad Men retro party look, de little black dress én de party outfit met goud & leder. De komende 3 weken kan je iedere week een nieuwe look ontdekken in een videoverslag in ons tv-programma.  Het videoverslag van de Mad Men look kan je nu al bekijken in episode 10 van Belmodo.tvMaasmechelen-Village-Christmas-Shopping-Belmodo.tv-6

Naast fashion kan je er natuurlijk ook heen voor al jouw unieke geschenken bij o.a. Scapa Home, Villeroy and Boch, Home And Cook, L'Occitane, Dyrberg/Kern en Samsonite. Speciaal voor de feestdagen is er de shop Orshof. Hier kan je al jouw kerstversiering & tafeldecoratie vinden om de feestdagen in stijl door te komen.

Maasmechelen-Village-Christmas-Shopping-Belmodo.tv-11

Voor meer informatie check www.maasmechelenvillage.com

Bekijk episode 10 van Belmodo.tv & ontdek Tiany's Mad Men retro party look.

page loaded