Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lovin’ CoseAtre

Door Patricia op 07.12.2010

CoseAtre is een Milanees brand dat ontsproten is uit de geesten van vier creatievelingen die aan het begin staan van hun carrière. Wat ze doen? Heerlijk romantisch nostalgische juwelen maken! Prachtige kettingen en kragen met een knipoog naar kant, geïnspireerd door wat onze voorouders in de kast hadden hangen, en dat in een interessante mix van organische en synthetische materialen. Zo wordt de illusie van kant gewekt door geperforeerde latex, maar zijn er evenzeer kettingen met papieren bootjes. Deze juwelen zijn als je het mij vraagt pure poëzie! In mijn kast, nu!

bijoux-cols-coseatre-01

bijoux-cols-coseatre-02

bijoux-cols-coseatre-03

bijoux-cols-coseatre-15

bijoux-cols-coseatre-17

bijoux-cols-coseatre-19

page loaded