Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Black Balloon opent shop in Onderbergen

Door Angelique op 04.12.2010

Afgelopen donderdagavond hebben Cléo Baele en Sarah Bos hun eerste shop geopend. Place-to-be? De Black Balloon uitvalsbasis: Gent. Het is ook de stad waar Sarah Bos aan de Modeacademie Kask vorig jaar met glans afstudeerde. Cléo volgde een opleiding aan het SASK in Sint-Niklaas, zij studeerde tassen en schoenen ontwerp. Beide ladies zijn al jaren vriendinnen.

BLackBalloon15 BLackBalloon14

De twee supersympathieke designers vormen nu een dikke 2 jaar een onafscheidelijk duo, ze vullen elkaar perfect aan. Hun collectie staat voor total looks voor hem én haar. Black Balloon ontwerpt alles van kledij, schoenen, tassen tot accessoires. 

BLackBalloon9
BLackBalloon8

Het thema is Pick and Play, kies zelf wat je waar draagt. Ook letterlijk, veel stuks hebben mobiele accessoires, zoals losse kragen, schouderstukken, schoenen met extra guirlandes enz... Bespeelbare kledij en accessoires die je op eender welk stuk kan verder dragen...Heel origineel.

BLackBalloon13 BLackBalloon4
BLackBalloon6 BLackBalloon11
BLackBalloon2 BLackBalloon7

Het jonge label maakte al meteen furore door als studenten te ontwerpen voor de Dewaele/Soulwax broertjes. Dat lees je trouwens hier nog even in het Belmodo.tv Soulwax artikel van toen. 

BLackBalloon5 BLackBalloon12

Ondertussen bouwden Sarah en Cléo hun label verder uit, zochten ze een atelier in de upcoming buurt van Gent Onderbergen, ontwierpen ze het kostuum voor de tour van Arno, creëerden ze de outfits van Design biënnale Interieur 2010 én als dat nog niet genoeg is... verbouwden ze de afgelopen maanden tussendoor rustig nog even hun eerste shop.

Zoals ze zelf graag zeggen: 'We houden van eenvoud...van iets chic maar met een twist. 'Nouveau chic' maar met een 'hoek af'!" Hallo? Do we need to say/sing more! Talent én de juiste mode-attitude gaan hier samen als good people meet good music and make very good fashion!

BLackBalloon3 BLackBalloon1

Een Black Balloon kleedje koop je vanaf €150, voor een broek betaal je gemiddeld tussen €200 & €250 en accessoires variëren tussen €20 tot €100. Je shopt de collectie o.a. al een tijdje via www.deinvasie.be, binnenkort ook via de online shop www.blackballoon.be zelf én vanaf nu dus ook in centrum Gent.

Black Balloon shop/atelier 
Onderbergen 39 
9000 Gent

page loaded