Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Maje…back in Antwerp!

Door Tiany op 01.12.2010

Best Fashion Friend E, moet gedacht hebben dat mijn hak eraf vloog toen ik bijna hysterisch werd met de ontdekking van vandaag. Tijdens mijn escapade naar Antwerpen centrum -was namelijk depri en moest shoppen of toch alleszins window shoppen- botste ik namelijk op de pas geopende shop van een van mijn favoriete Parijse brands Maje. Say hello Maje & say hello de verdere teloorgang van mijn spaarpot. Mijn geluk kon niet meer op, ik hoef niet langer naar Brussel of Parijs te trekken voor de Parisienne looks van Maje én je kan er werkelijk heel de collectie shoppen...now I just need the cash!

maje-02 maje-06

maje-04 maje-05

maje-01 maje-03

Maje, Schuttershofstraat 39, Antwerpen

page loaded