Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gwen Stefani ontwerpt exclusieve kinderwagen

Door Angelique op 30.11.2010

Dat Gwen Stefani ontwerpen in het bloed zit, wisten we al langer dankzij haar succesvolle kledinglijn L.A.M.B. De popster zou op dit moment nog steeds met haar band No Doubt aan een comeback album aan het sleutelen zijn maar daar blijft het verdacht stil rond. Het stijlicoon vond tussendoor de tijd om haar ontwerptalent boven te halen voor een unieke samenwerking met RED (het kledinglabel? van U2 frontman Bono) en Bugaboo. 

_RED_GwenStefani_groot Stefani ontwierp een exclusieve Cameleon Bugaboo kinderwagen.

De fashionable kinderwagen is geïnspireerd op Stefani's L.A.M.B collectie en wordt geveild op eBay ten voordele van het Global Fund, dat ten strijde trekt om AIDS te elimineren in Afrika. 

De wereldwijde Red Bugaboo meets Gwen Stefani veiling begint om 03:00 in de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 december en loopt tot en met zondag 5 december via  ebay.com/bugaboo. De volledige opbrengst gaat naar het Global Fund. 

Bugaboo-RED_-Natalia-Vodianova_Belmodo.tv

Mode, functionaliteit én sociale bewustwording, we like that a lot! Wist je trouwens dat supermodel Natalia Vodianova het gezicht is van de Red meets Bugaboo campagne van dit najaar? How cute!

page loaded