Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

River Island presents its summer vision 2011!

Door Michael op 29.11.2010


River Island heeft zijn grote troeven alweer gefinetuned om er volgende zomer mooi in te vliegen! Belmodo.tv mocht vorig week in Londen alvast een kijkje gaan nemen naar de lente- en zomercollectie 2011. De stukken zijn bijna allemaal prachtig én super de moeite waard. 

Er is een collectie opgebouwd rond katoen & wit. Bijzonder dromerig en uiterst romantisch. Verder zijn er enorm kleurige stukken maar ook glamour chic & retro amour komen aan bod. Gaande van leuke jurkjes, jumpsuits tot blouses, tank tops of maxi-dress. De zomer wordt er 1'tje met pit & vol romantiek volgens River Island.

Naast alle kledingsstukken konden we ons uitgebreid vergapen aan de schitterende accessoires. Knappe handtassen, zonnehoeden, zonnebrillen in allerlei vormen, prachtige juwelen én onweerstaanbare schoenen. Een serieuze valies vol om de zomer door te komen.

River Island is ook bijzonder gekend voor zijn denimcollectie. Komende zomer gaat River Island zich terug bezighouden met de klassiekers onder hun jeans. Vind je het nog veeeeeeel te lang wachten *wij ook* wel dan kan je misschien nu al ff hun website checken!

Klik hier voor de River Island website.

page loaded