Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

S/S 2011 van New Look

Door Michael op 27.11.2010


Belmodo.tv mocht deze week naar Londen om er de spring/summer collection 2011 te gaan checken van New Look. Vééééééééééééél fashion dus met topaccessoires, prachtige schoenen, knappe jurken en mooie ultravrouwelijke tops. 

Grote inspiratiebron zijn de seventies. Denk aan Love Story meets Studio 54. Over-sized bloeses, sjaals voor rond je hoofd of jurkjes met bloemenprints. Naast zachte kleuren zijn de opvallende kleuren als geel en rood ook aanwezig volgens New Look. Ohja overal en altijd ook veel strikjes! New Look ziet het deze zomer trouwens in laagjes met het combineren van verschillende stoffen en kleuren als extra.  
Styliste Lien Degol ziet dat het goed is. Glam*It moderedactrice Elspeth Jenkins loves de seventies style.New Look staat ook gelijk aan massa's accessoires. Een ware hemel voor elke fashionista die haar outfit de nodige flair en glam wil geven. Sleehakken, grote beachbags, juwelen als eye-catchers je kan ze allemaal vinden bij New Look. Retroglamour meets beach surroundings met een groot gevoel van romantiek. Opvallend maar bijzonder mooi.
De Idol collectie, voor zowel mannen als vrouwen, bij New Look blijft de stoerdere lijn. Zwart & wit worden afgewisseld met blauw & rood. Terwijl voor de mannen de stoere jacker blijft, kunnen de vrouwen rekenen op korte jurkjes of ruige tops met veel gaten & slierten stof. Ideaal om je een bikerlook aan te meten!


Moderne kleding met een twist, dat is de kids style bij New Look. Leuke prints en opschriften maken het t-shirt af voor de boys. Girls kunnen zich verlekkeren op zomerse en bijgevolg luchtige kleedjes in opvallende kleuren. Braaf maar oh zo opvallend...
Bij New Look kan je deze zomer onbetwijfelbaar terecht voor je perfecte festival outfit!
De mannencollectie is on the move! Het volledige designteam voor de mannenkleding werd aangepakt en de eerste resultaten kan je zien in de S/S-collectie 2011. Ze zijn er nog niet helemaal, zeggen de New Look people zelf, maar ze bouwen aan de weg. Wat Belmodo.tv betreft een bijzonder goeie start! 

Dus girls voortaan breng je die BF toch gewoon mee en drop je hem bij de mannenafdeling. Succes ... binnen 4 maand als het al wat beter weer is:-)

page loaded