Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Order for Santa: memory met designer shoes!

Door Lies op 27.11.2010

2

Santa is coming to town en ik wil graag al een bestelling plaatsen bij de goede man. Walking Class Heroes is een memory spel met designer shoes, gimme gimme!

Het spel bestaat uit 34 paar heels van 's werelds meest sexy schoenenontwerpers als Manolo Blahnik, Jimmy Choo, Prada, Vivienne Westwooden Christian Louboutin. Voor mij persoonlijk mochten ze er nog Finsk (kleine Finsk-obsessie, I know) en Nicholas Kirkwood bijgooien, maar je kan het niet allemaal hebben, right?!

Mooi kado verzekerd want het is verpakt in een zeer mooie schoendoos én je koopt het voor slechts 24,99 euro! Het is nog niet duidelijk in welke shops je het spel kan vinden, maar je kan het alvast bestellen door een mailtje te sturen naar [email protected]!

1

page loaded