Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Very cool kids fashion van bij ons

Door Angelique op 26.11.2010

We volgen Kid Vanilla al van bij het begin dat het Belgische label zijn eerste collectie stukken lanceerde. Nu, een dikke 3 jaar later pakt de Duist/Belgische Eva Balg uit met haar Kid Vanilla kledinglijn voor the little hip cats. 

KidVanilla_kids-collectie_groot

Uiteraard ligt de stijl helemaal in het verlengde van de Kid Vanilla lijn voor volwassenen: happy, kleurrijke streetwear met een vette knipoog. Ook in deze collectie voor de allerkleinsten zie je duidelijk Eva's liefde voor graffiti, hiphop en alles wat niet té serieus hoeft te zijn. De zeer herkenbare Kid Vanilla prints komen uiteraard terug, denk aan het ijshoorntje, de panter, het grappige snoetje van Eva's hondje...

KidVanilla_kids-collectie_lady KidVanilla_kids-collectie_boy_girl

De Kid Vanilla kindercollectie is voor de kleine jongens en meisjes tussen 1 en 10 jaar en omvat een complete lijn van sweaters, joggings, pyjama's, shirts, kleedjes tot rokjes. 

KidVanilla_kids-collectie_ijsje

Voor alle prijzen en verkooppunten, check je www.kid-vanilla.com. We vermoeden dat de collectie binnenkort ook online te koop zal zijn. 

Oh ja nog een leuke accessoiretip voor de coole mama's, wat dachten jullie van deze heerlijk, grappige Kid Vanilla Donuts voor je nek, zaaaaaaaaalig en helemaal van jou voor €45.

KidVanilla_accessoire_donut2 KidVanilla_accessoire_donut

page loaded