Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Soldiers of fashion

Door Angelique op 26.11.2010

Het Russisch/Belgisch label Girls From Omsk pakt graag uit met artistieke samenwerkingen in the name of fashion. En het is net dat wat onze aandacht trekt natuurlijk. Ter lancering van de SS 2011 campagnebeelden zorgt ontwerpster Valéria Siniouchkina deze keer voor een kunstzinnige collab met fotografe Ulrike Biets

Resultaat van de samenwerking is het Omsk Army, zoals de naam al doet verklappen een fotoreportage met verschillende Omsk soldaten… Onder de soldiers of fashion niemand minder dan Els Pinoo van Vive la Fête, Bent Van Looy van Das Pop, Soldout, Vermin Twins, bloggers Elizabeth Ouni en Geoffroy Gilliaux, en vele andere bekende Omsk lovers.

ELS-OMSK_Belmodo.tv Bent-OMSK_Belmodo.tv
SOLDOUT-OMSK_Belmodo.tv VERMIN-TWINS-OMSK_Belmodo.tv
OUNI-OMSK_Belmodo.tv GEOFFREY-OMSK_Belmodo.tv

Het Omsk Army is als foto-expo te zien tot en met 11 december en dat telkens op zaterdag in de nieuwe club  Libertine Supersport, en in de week tussen 12:00 & 14:00 bij lunchbar Midi beide zaken zijn gevestigd in K-nal, Havenlaan 1 in Brussel. 

page loaded