Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sample Sale Alert: By Malene Birger!

Door Lies op 25.11.2010

Net in onze mailbox: nog maar eens een prachtige sample sale! Op donderdag 2, en vrijdag 3 december scoor je op het eilandje in Antwerpen By Malene Birger, Hunkydory en nog wat kiddies stuff aan 50%! Not bad, not bad at all!

Als fan van By Malene Birger moest ik jullie dit toch even laten weten! Deze sale is er speciaal voor zij die nog niets hebben om aan te doen voor de feestdagen, dus sla je slag dames! Je kan ook altijd gaan onder het mom van 'ik zoek nog een kado voor mijn mama....'

Enkele beelden uit de te scoren BMB collectie!

1 2
3 4
5 6

Waar moet je zijn?
Barcatex Fashion Brands Agency
Godefriduskaai 50 (eerste verdieping)
2000 Antwerpen

Wanneer?
donderdag 2 december van 9 tot 19u
en vrijdag 3 december van 9 tot 15u

page loaded