Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Evening Collection

Door Tiany op 24.11.2010

Ik steek het niet langer onder stoelen of banken dat ik in de zevende hemel ben met de online shopping mogelijkheden van Zara. Mijn log-in werd reeds aangemaakt, mijn Visa limiet werd verhoogd en mijn dagelijkse bezoekjes aan zara.com worden steeds frequenter. 

Ja, mijn dagelijkse shot Zara.com is gewoon onontbeerlijk geworden... ik beken een fashion maniac te zijn die nu ook hopeloos verliefd is geworden op de befaamde Evening Collection. Een fijne uitvinding van... jawel, het Spaanse Zara - may the heavens punish you for so much beautiful cruelty! 

Some pretty fine dresses for the misses... 

evening-collection-01 evening-collection-02

evening-collection-04 evening-collection-05

evening-collection-03 evening-collection-06

page loaded