Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

10 jaar Lola & Liza

Door Michael op 23.11.2010

Lola-_-Liza-10de-verjaardag-Belmodo.tv-65

Lola & Liza vierde dit weekend haar 10de verjaardag met de nodige grandeur en glitter. Dresscode was a touch of gold & iedereen had zijn uiterste best gedaan om alles uit de kast te halen en dat voor een zondag!

De avond kreeg de naam A Night Full of Light. Heerlijk eten, perfect gezelschap, nice music én de spring/summer collection 2011 kregen we allemaal voorgeschoteld. Muze én gezicht van L&L mocht natuurlijk niet ontbreken ... Sandrine gaf het startschot van het defilé met Mr. Jones live liggend op een piano. Lola & Liza CEO Michael Lemner samen met Managing Director Katlijn Mertens. Nathan zorgde voor la musique tijdens le diner.
Glam*It gevaar Elspeth samen met Elle afgevaardigde Anne Poelmans.


Gene Thomas was presentator van dienst en zong een duet met Sandrine.

La press united: Claudine van Tan-Dem, Elspeth van Glam*It, ikzelf samen met Angelique, Stefanie Bar van Tan-Dem, Heinz Gijbels hoofdstylist VMMA & Anne Poelmans van Elle.


Wil je meer informatie over L&L surf dan snel naar www.lola-liza.be

page loaded