Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The New Long

Door Tiany op 22.11.2010

Kleedjes en rokken draag je deze winter best lang, maar niet helemaal tot aan de grond... nope, een eindje boven de enkels is wel degelijk de nieuwe lengte. Normaal gezien een fashion faux pas, gezien het optisch voor kortere benen zorgt en gezien we niet allemaal gegeven zijn met kilometers lange stekken niet echt een aanrader dus. 

Hoe pak je het dan wel aan? Denk gewoon aan torenhoge stiletto's of enkellaarsjes, maar ook aan kitten heels en soms zelfs ballerina's. Vergeet ook niet een goede dosis ' I really don't give a sh** of what they say zelfvertrouwen' erbij te halen en ongetwijfeld kom je helemaal weg met The New Long. 

the-new-long-01 the-new-long-04

the-new-long-02 the-new-long-03

met kitten heels by Zara en stoere enkellaarsjes by Mango allebei te koop via de online shop.

page loaded