Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

My Brand, Your Brand, Our Brand

Door Tiany op 22.11.2010

De hype rond ontwerpers is echt énorm: tegenwoordig weten we allemaal wie Alber Elbaz is, willen we allemaal rond paraderen met een Marc Jacobs en kunnen we niet zonder Yves Saint Laurent. Nu nog enkel de vraag, how can I afford it? Niet! Daarom ga ik vaak op zoek naar originele alternatieven op designer goodies en vaak vind ik soelaas in de heerlijke derivaten van mainstream fashion. Nieuw en ook wel geweldig om te hebben zijn de My Brand tees. In een eerste oogopslag denk je meteen aan de prijzige real deal, maar bij nader inzien gaat het om een geestige woordspeling van je all-time-favourite designer. Humor & fashion... we like!

Te koop bij Cosi Cosi in Antwerpen.

my-brand-03 mybrand-01

my-brand-02 my-brand-05

My personal My Brand t-shirt smile

my-brand-06

page loaded