Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

DIY frenzie: customised leopard coat!

Door Lies op 19.11.2010

3

Wat ben ik toch zo ontzettend creatief geweest! Ik had mijn oog laten vallen op een fantastische leopard coat van Zara. Nu vond ik die toch dat ietsje te 'mainstream': ik kom liever niet op elke hoek van de straat iemand tegen met dezelfde jas, snappie?!

Dus ik dacht "ik laat hem hangen", tot ik op thedressingparty.blogspot.com een blogpost tegenkwam over een gecustomisede Zara-jas. Dat vond ik uiteraard een fantastisch idee, en zo geschiedde: ik kocht de jas voor 80 euro'tjes, 6 verschillende Veritas-knopen voor 15 euro en een naaisetje voor drie euro. (En vroeg toen aan mijn vriendin Chiara hoe ik knopen moest aannaaien, jaja, schaamrood op de wangen)

Resultaat: my very own customised leopard coat! loving it!! Watchu think?

Before and After:

1 2

5

page loaded