Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

For the love of Mango!

Door Tiany op 18.11.2010

Ik ben plots verslaafd aan mainstream fashion ketens en vooral aan hun webshops. Heerlijk is dat, rondsnuisteren in alle rust, iets leuks vinden en grondig analyseren en dan vervolgens click, click, click...shoppen! Ecologisch verantwoord is het niet helemaal, gezien ik nog nooit in mijn leven zo massaal geconsumeerd heb als nu. De redenen voor mijn shopping overdrive? I don't know, noem het mooie mode of goesting....feit is dat ze allemaal verleidelijk goed bezig zijn en ik plots heel veel kledij nodig heb...

Forget Love, I'd rather fall in Fashion or Chocolate wink

Ik liet je eerder al watertanden bij de pretty creaties van H&M, tijd nu voor de wanna-haves van het Spaanse Mango

mango-SS-05 mango-SS-06

Pretty flowery dresses

mango-SS-02

70's styled shoes....hmmm

mango-SS-0_ mango-SS-04

Loving it!

mango-SS-07

Ok, toegeven.....it really reminds me of Lanvin, maar wie kan dat nog betalen? Dus yes please, I'd like to order all these!

page loaded