Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Loving the Stella for kids collection!

Door Patricia op 17.11.2010

Onder het motto "designer fashion for girl, boy and baby", heeft Stella McCartney sinds deze maand haar eigen kindercollectie in de rekken hangen. Nu ben ik zelf nog niet echt aan kinderen toe, unlike others from the Belmodo team die binnenkort 1+1=3 mogen doen, maar die kindercollectie is ongetwijfeld een schot in de roos!

T-shirtjes met lama's, zachte playsuits in kasjmier en kleine military jackets, ik ben er weg van. Bovendien valt het prijskaartje mee in vergelijking met Stella's gewone collectie. Verwacht niet te veel natuurlijk, het is en blijft designerwear, ook al is het voor de kleintjes...

Lookbook_copy

De goodies zijn in Europa enkel in Londen, Parijs en Milaan te krijgen, maar "hoera internet!" want op www.stellamccartneykids.net kan je de goodies online scoren!

Lookbook27X_72005_3055_2_copy
page loaded