Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Advocatuur gaat totally fashion

Door Angelique op 16.11.2010

Naar aanleiding van het 125-jarige bestaan van de Vlaamse Conferentie bij de balie van Antwerpen wordt de toga misschien wel het fashion item bij uitstek van 2011. Het justitie paleis van Antwerpen en zijn bijhorende instanties pakken uit met een ontwerpwedstrijd, een modeshow en een expositie om de toga nieuw leven in te blazen.

Toga125_ontwerpwedstrijd

Toga 125 ontwerpwedstrijd

Alle modeontwerpers én studenten van de verschillende mode academies kunnen aan deze modewedstrijd deelnemen. Dus voel je je geroepen, doe nu mee want het resultaat zal te zien zijn op een show in een gerechtsgebouw wat ons betreft sowieso een toplocatie.

Hoe deelnemen? 

togaontwerp_Toga125
Schetsen en foto's moeten voor 1 januari 2011 via www.toga125.be worden ingestuurd. Een maand later worden de laureaten bekendgemaakt. 

Wat valt er te winnen?

justitiepaleisAntwerpen
Hun ontwerp wordt op vrijdag 27 mei 2011 door advocaten geshowd op een catwalk in het Antwerpse justitiegebouw. Een vakjury van advocaten, modeontwerpers en -journalisten kiest 1 ontwerp dat voor € 2 000 wordt aangekocht door de Orde van Advocaten. Naast de Fashion Award zelf zijn er nog meer prijzen die uitgereikt worden zoals die van beste accessoire, de favoriet van de advocaten en van de pers.

Toga 125 expo

De geselecteerde toga's zullen na de modeshow te bewonderen zijn in de etalages van heel wat boetieks en deel uitmaken van een rondreizende tentoonstelling die te zien zal zijn in verschillende gerechtsgebouwen.

Wij vinden dit een topinitiatief, want fashion is echt overal believe us! We houden jullie dan ook op de hoogte en laat ons zeker weten als je gaat deelnemen... succes!

page loaded