Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Act(e) door Tim Van Steenbergen

Door Michael op 13.11.2010

TimVanSteenbergen_Acte15

Tim Van Steenbergen brengt een boek op de markt, dat kon je al eerder lezen op Belmodo.tv. Auteur van het boek is modejournaliste Veerle Windels. Afgelopen woensdag werd het boek officieel voorgesteld aan het grote publiek.

TimVanSteenbergen_Acte7
TimVanSteenbergen_Acte14 TimVanSteenbergen_Acte13 TimVanSteenbergen_Acte12

Tim Van Steenbergen Act(e) bestaat uit verschillende thema's als Muse, Métier, Body, Architecture, Belgitude, People, Image en Review. Je krijgt een overzicht van heel wat foto's van defilés, backstage pictures of catalogusbeelden. Ook tal van verschillende dingen die inspiratie geven aan Tim kan je er in terug vinden.

TimVanSteenbergen_Acte10 TimVanSteenbergen_Acte11
TimVanSteenbergen_Acte9 TimVanSteenbergen_Acte8

Tim is trouwens volop bezig met ontwerpen voor de kostuums van verschillende operaproducties in Milaan. Van Steenbergen vliegt dezer dagen heen & terug tussen Milaan & Antwerpen. Gelukkig vond hij nog de tijd om tussendoor zijn nieuwste boek voor te stellen.

TimVanSteenbergen_Acte6 TimVanSteenbergen_Acte5
TimVanSteenbergen_Acte4 TimVanSteenbergen_Acte3
TimVanSteenbergen_Acte2 TimVanSteenbergen_Acte1

Het boek Tim Van Steenbergen Act(e) is verkrijgbaar bij Uitgeverij Ludion voor €49,90.

page loaded