Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Preview: Wouters & Hendrix S/S 2011

Door Michael op 11.11.2010

Wouters-_-Hendrix-Zomercollectie-2011-Belmodo.tv-1
Wouters-_-Hendrix-Zomercollectie-2011-Belmodo.tv-5 Wouters-_-Hendrix-Zomercollectie-2011-Belmodo.tv-3

Ook al moeten we eerste de winterdagen nog door en staan de feestdagen zelfs nog niet meteen voor de deur, toch is het superfijn om alvast ff te kijken naar wat er allemaal staat te wachten voor de lente- en zomer 2011. Het Antwerpse juwelenmerk Wouters & Hendrix is alvast compleet klaar voor komende zomer!

Wouters-_-Hendrix-Zomercollectie-2011-Belmodo.tv-2
Wouters-_-Hendrix-Zomercollectie-2011-Belmodo.tv-8 Wouters-_-Hendrix-Zomercollectie-2011-Belmodo.tv-7

Met als thema ' Cabinet of Curiosities' kiezen de ontwerpers resoluut voor mix 'n match. Denk aan ronddwalen in een kleurrijk rariteitencabinet. Oude Mozaïekstukjes met dambordpatroon in witte parelmoer & koningsblauwe Lapis Lazulli, of zwarte onyx & rode agaat of met donkergroene malachiet. Leuke koraal bloempjes met groene en lila jade, rode hartjes, piepkleine zilveren boeddha's of Turkse oogjes uit parelmoer.

Wouters-_-Hendrix-Zomercollectie-2011-Belmodo.tv-6

Felgekleurde kettingen & armbandjes uit bamboekoraal, vuurrode parels en fijne kettingen van zilver. Uiteenlopende elementen worden gecombineerd voor een nonchalante combinatie. Volgende zomer krijg je een levendig en kleurrijk geheel, een eclectische verzameling van opvallende & unieke elementen.

Een zomer vol juwelen om nu al naar uit te kijken!

page loaded