Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Damien Hirst voor Converse

Door Michael op 11.11.2010

Damien-Hirst-Converse-Belmodo.tv-1

De wereldbekende hedendaagse kunstenaar Damien Hirst lanceert samen met Converse zijn eigen Converse (PRODUCT)RED Chuck Taylor All Star schoenen. Voor het schoenenpaar werd gebruik gemaakt van de afdruk 'All You Need Is Love'. Een print met vlinders die door de Britse kunstenaar werd gemaakt in 2007. 

Damien-Hirst-Converse-Belmodo.tv-2 Damien-Hirst-Converse-Belmodo.tv-6
Damien-Hirst-Converse-Belmodo.tv-7 Damien-Hirst-Converse-Belmodo.tv-13

De originele print met vlinders is verkocht bij veilinghuis Sotheby's in 2008 voor maar liefst $2.420.000. Die opbrengst ging volledig naar The Global Fund om aids in Afrika te helpen bestrijden. De opbrengst van de Converse shoes met Damien Hirst gaat ook naar dit goede doel.

Damien-Hirst-Converse-Belmodo.tv-3
Damien-Hirst-Converse-Belmodo.tv-8 Damien-Hirst-Converse-Belmodo.tv-10
Damien-Hirst-Converse-Belmodo.tv-11 Damien-Hirst-Converse-Belmodo.tv-14 Damien-Hirst-Converse-Belmodo.tv-4

Sneaker freaks zullen zeer snel moeten zijn want de shoes zijn limited edition en échte wanna-haves! Je kan schoenshoppen voor dit paar @ A Cut Above in Antwerpen of @ Precinct 5 in Nederland. Kostprijs ligt rond de â‚¬100. Snel zijn is de boodschap!

page loaded