Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eva Bos ontwerpt voor Antwerpse label Zuid

Door Angelique op 09.11.2010

Het Antwerpse label Zuid is al toe aan haar 10de collectie en viert dit met een guest collab én de opening van een flagshipstore. Misschien ken je het Belgische merk nog niet dus wordt het gigantisch hard tijd om het te ontdekken want het is gewoonweg goed.

zuid_groot2 zuid_groot1     

Ontwerpster achter het label, Renée van Beurden begon haar Zuid heel erg bescheiden nu toch al 5 jaar geleden. Vandaag viert ze dat samen met goede vriendin en ontwerpster uit Gent Eva Bos. Beter bekend van de Eva Bos boetiek in de Vlaanderenstraat in Gent, alle info vind je hier in onze shop rubriek nationaal trouwens. 

Zuid Eva ontwerpt uitzonderlijk een jurk 
 voor de SS 2011 collectie van Zuid onder de noemer One Dress by Eva Boss

We like a lot! Zuid is mooi, vrouwelijk, klassiek met een twist. En er is goed nieuws want vanaf eind januari vind je de Zuid boetiek in een topbuurt in Antwerpen. Sint-Jorispoort 11.

We houden jullie uiteraard op de hoogte en meer info vind je op www.denkzuid.be

page loaded