Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Go Backstage

Door Tiany op 08.11.2010

All the pretty faces en 1001 prentjes van heel veel wonderbaarlijke backstage acktie. Je zou voor minder verslaafd worden aan de blog van backstage fotograaf Greg Kessler die naast zijn werk voor style.com en heel wat internationale magazines ook verantwoordelijk is voor de pretty pics van Kelly Framel ( aka The Glamourai). Go Backstage is een onuitputtelijke bron van inspiratie; de collecties, de make-up, de modellen en vooral de té gekke outfits die de meisjes zelf dragen. 

gobackstage-02 gobackstage-03

gobackstage-09

gobackstage-11

gobackstage-01 gobackstage-04

gobackstage-08

gobackstage-05 gobackstage-06

Greg, the-pretty-pic-wizard weet als geen ander de leuke momenten achter de schermen van 's werelds grootste shows vast te leggen. Check dus zeker zijn Go Backstage blog voor eindeloos veel lovely pics.

gobackstage-10

page loaded