Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lanvin ? H&M overdose?

Door Tiany op 07.11.2010

Neen, I really don't think so, in tegenstelling... mijn Lanvin/H&M adventkalender hangt sinds vorige week op en zorgvuldig tel ik de dagen af naar dinsdag 23 november. Ik smeed plannen om mijn aanval op de collectie te prepareren en nu al weet ik dat ik voor de deuren ga kamperen... wie doet er mee? Bij deze mijn masterplan:

a) bekijk zorgvuldig alle creaties en onthou of noteer wat je zeker zal willen scoren - lees: alles ... as in Out of my Way Biatch ;o) 

b) bestudeer nauwkeurig de H&M how to play Lanvin rules op www.hm.com. Het zijn er heel wat, zo is er een aankooplimiet van 1 stuk of maat per artikel, damn! En je moet het doen met 15 min, maar geen stress, ik kan echt veel shoppen op een kwartier. Ohh en ja voor je in Gent staat of zo, weet dat je enkel in Antwerpen - Hasselt - Luik en BXL terecht kan de juiste adressen vind je ook via www.hm.com.

c) trek naar Decathlon voor zo'n instant tent, luchtmatras en kom-hier-dat-ik-je-lekker-warm-hou slaapzak, de kans is namelijk groot dat je twee nachten op voorhand van domicilie zal moeten veranderen, vergeet dus je koelbox met sushi en champagne niet! 

Good Luck & see you at the doors smile

page loaded