Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

On our radar: Gillian Zinser

Door Tiany op 05.11.2010

Gillian Who? Hoor ik je zeggen, maar geen zorgen, we zijn er om duidelijkheid te brengen en om je aan een nieuw mode icoon in wording voor te stellen. Gillian Zinser, dé surf chick uit de legendarische serie 90210 -does it ring a bel? - is momenteel the center of my affection. Haar looks; lekker stoer maar toch girlie en helemaal boho met de juiste dosis chic. Eerlijk, ik dacht dat ik helemaal over de boho-chic look heen was, maar als ik la Zinser aan het werk zie, dan duik ik gewillig terug in mijn maxi dresses en rokken en haal ik met plezier mijn hoedjes, sjaaltjes en lange ketting vanop zolder. De lady is gewoonweg de perfect mix tussen Kate Moss, Mary-Kate Olsen en Chloë Sevigny, she's hot en très rock n' roll. Gillian, indien je een adoptie zus overweegt, stel ik me graag kandidaat.

Gillian-01

Bij deze voeg ik Gillian toe aan mijn lijstje Girls to Adore met oa. de very pretty dressed beauty;  Isabel Lucas.

page loaded