Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuwe Komono’s gespot

Door Angelique op 04.11.2010

OMG, wat zijn we zot van de nieuwe Komono horloges. Logisch want de vernieuwde Galactics zijn in hun kleurrijke zelve heel erg Belmodo.tv, toch? ;o)

nieuwegalactics_komono

Komono is het übercoole streat wear label dat gigantisch mooie uurwerken, zonnebrillen én boxershorts in de collectie heeft. Why we love it? Het is zeer betaalbaar, mooi en ideaal om cadeau te doen of te krijgen.

Komono_sfeer

Oh ja, als jij ook zo zot bent van de Komono sfeer en de bijhorende horloges én je hebt toevallig een beetje tekentalent...Waag dan je kans en doe gewoon mee aan de supercoole horloge ontwerpwedstrijd. Ontwerp je eigen Komono creatie, zorg voor de limited edition versie en win daar bovenop ook nog een heleboel Komono accessoires ter waarde van €500. Voor meer info en om deel te nemen aan de Design Your Own Colourway Contest, surf je best naar wearekomono.com. Succes en laat ons zeker weten als je deelneemt! 

page loaded