Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fall/winter accessoires: hot to have part II

Door Angelique op 04.11.2010

Zoals in ons eerste fall/winter accessoire report beloofd, is het tijd voor een tweede update van what's hot to have. Inspiratie deden we zelf op bij Veritas en we hopen dat we ook deze keer jullie kunnen warm maken om de winter in te duiken met some eyecandy accessoires ;o)

Hot to have accessories

Veritas_accessoires1

the hunter look

hunter_veritas_artikel  Ga voor een fashion match met het bos

Kaki, bruin en camel kleuren in je outfit combineer je met lederen en wollen accessoires. Ook een vleugje bont mag niet ontbreken bij deze natuurvriendelijke look.

Get some Belmodo.tv video inspiration

astrid_inthecloset1 Belmodotv_rubriek_sarah
Belmodo.tv_In-the-closet_anne2 Belmodotv_rubriek_4

In onze In the closet tv-rubriek, duikt Tiany iedere week in de kleerkast van een Belmodo.tv lover. Je ziet er meteen hoe ze zorgt voor de finishing touch met de perfecte accessoires. Denk aan hoe je best je outfit afwerkt met de juiste sjaal, passende handschoenen en bijhorende hoed, een elegante riem, een zeer hippe kraag helemaal volgens de trends.

Wil je dat Tiany ook in jouw kast duikt? Doe mee en win

Ook zin in de fashiontips van Tiany? We komen met Belmodo.tv bij je langs en Tiany tovert jouw eigen garderobe in no-time om tot een kast vol hottie outfits. Uiteraard overlaadt ze jou met de nodige Veritas musthave accessoires, die je allemaal mag houden. 

Als je ook zin hebt om mee te doen, schrijf je dan nu in belmodo.tv/inthecloset

page loaded