Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Clone Hunting chez Zara

Door Tiany op 31.10.2010

Dear Mister Kane, we zijn zeer blij dat je tegenwoordig het creatief brein bent achter Versus, waardoor fashionista's weer met plezier naar je creaties grijpen. Helaas kunnen we je niet betalen. God zij dank heeft Zara ook jouw kwaliteiten ingezien en een eigen interpretatie gemaakt van je te gekke leren plissé mini rok. Vergeef ons dat we niet meteen met Tante Visa komen zwaaien en dat we opteren voor het betaalbaar moois van de Spanjaarden, maar weet wel dat we jou -Christopher Kane- van harte danken voor je ingenieuze fashion creatie.  

The Versus rokjes, we LOVE!  

clonehunting-03 clonehunting-02

Thanks God for Zara: de inmiddels very wanted leren plissé rok gone budget friendly.

clonehunting-01

page loaded