Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Abercrombie & Fitch komt naar Brussel

Door Michael op 31.10.2010

Abercrombie-_-Fitch-komt-naar-Brussel-Belmodo.tv--1

Net als over de komst van het Amerikaanse Starbucks Coffee, gingen er al maandenlang tal van geruchten de ronde over de komst van Abercrombie & Fitch naar België. De fashion store is op en top Amerikaans zowel qua look, atmosfeer, bediening, personeel als kleding.

Vanaf eind maart 2011 zal je in Brussel terecht kunnen aan de Waterloolaan. De shop zal meer dan 1600 m2 tellen. Specifiek aan de winkel zijn de mannelijke modellen die in bloot bovenlijf aan de ingang staan. Je mag er gerust mee op de foto trouwens! De store zelf lijkt op een discotheek met loeiharde muziek en bitterweinig verlichting. In ieder geval is het uitkijken naar de Belgische versie van dit internationaal succes!

Abercrombie & Fitch is trouwens voor zowel mannen als vrouwen. Je kan er terecht voor typische American Football achtige outfits zoals polo's, jogging broeken en knappe hemdjes. Denk aan beach dude wint de soccer troffee terwijl de chearleaders een spagaat of 4 - 5 in de lucht springen & GO GO GO ABERCROMBIE het plein op roepen.grin

Abercrombie-_-Fitch-komt-naar-Brussel-Belmodo.tv-2

Voor meer informatie surf je naar www.abercrombie.com

page loaded