Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eva Wens wint publieksprijs Mode In The City

Door Michael op 29.10.2010

Eva-Wens-Mode-In-The-City-Belmodo.tv

Ter gelegenheid van de opening van de compleet vernieuwde Galeria Inno shop aan de Meir in Antwerpen werd de wedstrijd Mode In The City georganiseerd. Galeria Inno organiseerde deze wedstrijd in samenwerking met het Flanders Fashion Institute. Kim Stumpf kreeg de prijs van de jury toegewezen, check het artikel Kim Stumpf wint Mode In The City.

Na de juryprijs moest er ook nog een publieksprijs worden uitgedeeld. Die ging naar ontwerpster Eva Wens. Die wedstrijd werd gespeeld door het publiek. Alle 10 creaties van de finalisten werden in de etalages gezet van Galeria Inno in Antwerpen. Iedereen kon via een speciaal aanraakscherm aan de gevel zijn stem uitbrengen op hun favoriete ontwerp. Uiteindelijk heeft het ontwerp van Eva Wens de meeste stemmen gehaald.

Belmodo.tv wenst Eva Wens proficiat!

Check het Belmodo.tv shopreport van Galeria Inno hier.

page loaded