Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Made By Chickies: Da Garagesale

Door Michael op 28.10.2010

Made-By-Chickies-Garagesale-Belmodo.tv-3

Belmodo.tv spotte ze al een tijdje geleden, maar ondertussen gaat het Leuvense labeltje Made By Chickies enorm voor de wind. De meiden werden dan ook opgepikt door allerlei modemagazines. Stap voor stap veroveren ze ons Belgen landje.

Made-By-Chickies-Garagesale-Belmodo.tv-1

Dat het tijd is voor stockverkopen weten ze bij Made By Chickies ook, daarom organiseren ze een échte garagesale! Alle goede dingen in het leven verzameld in 1 enkele garage en dat op een lazy sunday afternoon! Want verwacht je hier aan chickies natuurlijk, music van dj City Kid & Mister Bongo, gratis drank & cookies en natuuuuuuurlijk enorm veel sfeer.

De eerste 10 bezoekers genieten van een korting van 20%. Toegang is trouwens gratis.

Made-By-Chickies-Garagesale-Belmodo.tv-2

Place to be

Fonteinstraat 14
3000 Leuven

Meer info, klik hier! 

page loaded