Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A.F. Vandevorst Aktion III arriveert in Gent

Door Angelique op 28.10.2010

A.F. Vandevorst opende afgelopen weekend officieel hun guerilla store in Gent. Deze keer poot inmiddels de derde versie van Aktion neer op de Brabantdam 70-72. Na de succesvolle pop-up in Antwerpen en Knokke blijft deze A.F. boetiek tot en met maart in Gent. 

AFVandevorst_Gent_groot1

Ook deze keer weer vond het duo An Vandevorst en Filip Arickx een toplocatie. Ze vormden vergane glorie met name een oud leegstaand pand wat ooit een 50's drankencentrale en een reisbureau was om tot een frisse maar nostalgische ruimte met een randje. 

AFVandevorst_Gent2 AFVandevorst_Gent1
AFVandevorst_Gent5 AFVandevorst_Gent3

Oude beelden, ziekenhuisbedden en kasten uit het Gentse Saint Guislain museum van de psychiatrie en de geestesziekenzorg zetten de speciale sfeer.

AFVandevorst_Gent_groot3
AFVandevorst_Gent_groot2

Binnenkort kan je bij A.F. Vandevorst Aktion ook terecht voor exposities in de kleine ruimte achteraan de store en opent er een brasserie uitgebaat door het Gentse restaurant Mineral.

AFVandevorst_Gent_groot5
AFVandevorst_Gent_groot4

Ga zeker een kijkje nemen want naast de supermooie collectie, kan je er ook A Friend worden door jezelf te fotograferen. Naast topfashion van eigenbodem vind je bij Aktion dus ook kunst én kan je er binnenkort heerlijk lunchen met zicht op het Gentse water. Een must-visit hotspot in Gent dus.

page loaded