Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

PINKO-licious night shopping

Door Tiany op 27.10.2010

Wij, de hard working fashionista's hebben helaas niet voortdurend de tijd om te shoppen, zeker niet overdag. Gelukkig hebben de Italianen van fashion brand PINKO dit ook begrepen en houden ze speciaal voor ons hun Antwerpse shop aan de Huidevetterstraat langer open op donderdag 28 oktober. 

Ladies, smeer je voetjes maar in, trek je stiletto's aan en be prepared voor een goede dosis Hot Italian fashion, fingerfood, drankjes en professioneel styling advies bij het shoppen tussen de wintercollecties. Tot 21u kan je terecht in de PINKO shop en bij elke aankoop ontvang je een extra goodie.

Night shop till you drop. Dus zeker eens checken en hou me op de hoogte van je aankopen, as in: send me a picture chez [email protected] smile

On our Pinko wishlist: de aviator jas en de baroque pants....hmmm lovely!

pinko-02 pinko-03

PINKO - Huidevetterstraat 42 A - 2000 Antwerpen

nog meer wishlist materiaal...

pinko-04

pinko-05

pinko-06

page loaded