Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Olivier Theyskens artistiek directeur bij Theory

Door Lies op 27.10.2010

1

Olivier Theyskens heeft promotie gekregen, hoera! Onze uiterst getalenteerde landgenoot was al designer bij het New Yorkse merk Theory, maar wordt nu artistiek directeur bij het coole label. De eerste collectie onder zijn heerschappij zal die van fall/winter 2011 zijn, nog even geduld dus!

Theyskens oogstte eerder enorm veel succes bij modehuis Nina Ricci, en zijn ontwerpen staan nog steeds gegrift in het geheugen van menig moderedactrice en rode loper-ster. Maar sinds hij er enkele seizoenen geleden vertrok, vroeg de hele modewereld zich af bij welk modehuis Theyskens nu de scepter zou gaan zwaaien, en dat werd dus Theory.

Theory situeert zich ergens tussen high street en designer en is dan misschien wel ietsjes meer 'low profile' dan Nina Ricci, maar Theyskens voelt zich er naar eigen zeggen erg goed. Good for you Olli! Good job!

2 3
5 4

page loaded