Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pop-up store Knitwear Jungle by Kim Stumpf

Door Michael op 25.10.2010

Kim-Stumpf-Jungle-Knitwear-breigoed-Belmodo.tv

Fashion designer Kim Stumpf is al jaren iemand die we in de gaten houden bij Belmodo.tv. Kim is aanstormend talent met een neus voor fashion. Stumpf start nu haar eerste pop-up store in Antwerpen. De store krijgt de naam 'Knitwear Jungle' waar ze haar nieuwe collectie breigoed presenteert.

Made In Belgium

Alle sjaals & stola's zijn exclusief 'Made In Belgium'. De stukken hebben een tijdloos karakter en zijn van hoogstaande kwaliteit met materialen als 'Kid mohair', 'Angora', 'Cashmere' en 'Merino Wool'. Kim ontwikkelde unieke knitwear met behulp van een aparte was- en vilttechniek.

Kim probeert om al haar collecties onderling combineerbaar te maken, door o.a. bepaalde stukken in verschillende collecties te laten terug komen. Centraal in haar collectie staan hedendaags design, comfort, duurzaamheid en innovatieve technieken. 

Kim-Stumpf-Inno-Mode-in-the-city-1
Kim won trouwens enkele weken geleden de Mode In The City wedstrijd van Galeria Inno & vorige week nam ze deel aan het Spullenhulp defilé 2010.

Pop-up Store 'Jungle Knitwear' by Kim Stumpf
De Nieuwe Gaanderij
Korte Gasthuisstraat
2000 Antwerpen

Shoppen kan je vanaf donderdag 28 oktober 2010. De shop is open elke woensdag, donderdag, vrijdag & zaterdag van 11:00 tot 19:00. 

page loaded