Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion obsession: is out of stock!!!

Door Tiany op 24.10.2010

Oh hel, nu dat het weer wat kouder wordt en ik dringend toe ben aan een nieuwe sjaal, blijkt hetgeen ik op mijn verlanglijstje had staan een beetje out of stock! De leopard print stola veroverde mij hart voor het eerst tijdens de f/w show van Dries Van Noten, waar mijn favo ontwerper het beestachtig goedje combineerde met legergroen, as in devine. De liefde werd terug aangewakkerd toen de stola ook werkelijk op straat begon te verschijnen en na lang zoeken op het net en de vele e-shops verloor ik mijn hart een faux fur versie van de e-shop modcloth.com, maar helaas. Na verder speurwerk blijkt ook asos.com een gelijkaardige versie te hebben die weliswaar niet helemaal perfect is, maar wegens no other options...zal ik het daarmee moeten doen. 

Als jullie suggesties hebben, dan zijn ze van harte welkom!

leopard-stola-01

leopard-stola-02

leopard-stola-03 leopard-stola-04

page loaded