Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Where did last week go? The recap van een week in mode

Door Tiany op 19.10.2010

Vorige week is officieel voorbijgevlogen en omdat ik af en toe ook verplicht werd om een beetje te slapen, bleef er weinig tijd over om mijn avonturen te posten, so I O U.... 

Veronique Branquinho doet het Together met Camper en we mochten al exclusief een peek nemen van de collectie die -hou je vast- nu ook een aantal beeldige schoenen voor de ladies omvat. We hebben Veronique hier uitgebreid voor bedankt, want het resultaat is verbluffend mooi en vanaf januari te verkrijgen bij Camper. Lees meer & check out the pics van de geweldige shoes hier.

camper-12

Guess Jeans has landed op de Avenue Louise in Brussel en Belmodo was daar getuige van. De party was great fun, de shop is fenomenaal groot en afgeladen vol met de All American looking jeans, bustiers, torenhoge stiletto's en de nodige dosis bling bling. 

guess-09

guess-04 guess-05

guess-03 guess-02

Vorige week was er ook nog Second Hand Second Life. Yours trully heeft de Nederlandstalige presentatie voor haar rekening mogen nemen, maar gelukkig was er ook nog de tijd om te genieten van de geweldig mooie creaties die de catwalk werden opgestuurd. Lovely images van de collecties hier wink

spullenhulp-22

spullenhulp-03 spullenhulp-08

De week sloot ik af met de 1ste b-day van mijn favoriete shop Ra 13....it was fun, crazy & wicked....lees; the best fashion party in years! We wensen de lieverds van Ra nog vele jaartjes toe!

happy-bday-ra

happy-bday-ra-01 happy-bday-ra-03    

pix thanx to Coco Pastis van ü

page loaded