Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Camper dream come true

Door Tiany op 19.10.2010

Bij het betreden van Theo, waar je niet alleen lekker kan eten maar ook nog eens kan snuisteren tussen de Camper schoenen, wens ik maar één ding....dat Veronique Branquinho met een Camper collectie start voor us ladies. Mijn woorden zijn nog niet uitgesproken of ik word euforisch van geluk bij het zien van de prachtige sandaaltjes dat Lady Branquinho voor het Spaans merk heeft bedacht. Trouw aan Spaanse schoeisel als de Esapdrille en ook trouw aan haar stijlvolle eigen stijl   

camper-12

Together lunch, erg gezellig smile

camper-01 camper-02

The pretty lady shoes....merci Veronique!

camper-11

camper-04 camper-05

the shoes for them guys...

camper-10

vanaf januari 2011 te verkrijgen, save the date dus.

page loaded