Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Passionata brengt etalages tot leven

Door Michael op 11.10.2010

Passionata-Tableau-Vivant-Inno-Brussel-Belmodo.tv-2

Passionata bracht dit weekend de etalages van warenhuis Galeria Inno tot leven met een tableau vivant. Belmodo.tv liet je vrijdag weten wat er op het programma stond in Tableau Vivant by Passionata. Lingeriemodellen showden in de etalage de winter- en herfstcollectie 2010 van Passionata. 

Passionata-Tableau-Vivant-Inno-Brussel-Belmodo.tv-3

Deze winter zijn originaliteit & levenslust de kernwoorden van de Passionata collectie. Het beeld die je hier bij krijgt is er één van een glamoureuze pin-up die er niet voor terug deinst om haar pikante en frivole lingerie te showen. Tijdens het tableau vivant kon je 4 verschillende settings zien. Hoe lingerie pas echt tot leven kan komen.

Passionata-Tableau-Vivant-Inno-Brussel-Belmodo.tv--4 Passionata-Tableau-Vivant-Inno-Brussel-Belmodo.tv--6
Passionata-Tableau-Vivant-Inno-Brussel-Belmodo.tv--1

Benieuwd naar nog meer lingerietrends, surf dan snel naar www.passionata.com

page loaded