Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Parka-licious

Door Tiany op 11.10.2010

In het geval je mode-gewijs de voorbije maanden in het hol van pluto hebt gewoond, even een snelle update. Lees; ga dringend shoppen & get yourself a Parka. Je weet wel zo'n stoer militair groene jas die je lichtjes oversized draagt op pakweg je jeans of een beeldig zijden jurkje. Gezien op heel wat catwalks, maar gelukkig ook te koop bij zowat elke highstreet fashion shop. Mango, H&M, Zara, River Island, enz kunnen je hartje zonder twijfel blij maken.

Bij deze een beetje inspiratie van hoe je in stijl de parka kan dragen....

parka-01 parka02

parka03 parka04

We hebben een geweldig exemplaar gevonden check it out!

parka-06

te scoren via www.queenswardrobe.com

page loaded