Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sofia, you make my heart go boom, boom, boom

Door Tiany op 10.10.2010

Ik weet het, ik heb echt ontzettend veel 'fashion obsessions' en veel van die obsessies moet ik nog vervullen en nog meer van die fixaties zullen hoogstwaarschijnlijk nooit in vervulling gaan. Al jaren ben ik in de ban van de Louis Vuitton by Sofia Coppola tas; stijlvol, tijdloos, beeldig mooi en helaas ook peperduur. En nét toen ik de collectie even vergeten was, word ik weer gebombardeerd met beelden van de Sofia tassen en is het verlangen naar buitenproportioneel gegroeid. Ik ben wederom een spaaractieplan gestart en alle giften zijn bij deze van harte welkom.

sofia-coppola-for-louis-vuitton-fall-2010-collection-03

sofia-coppola-for-louis-vuitton-fall-2010-collection-01

sofia-coppola-for-louis-vuitton-fall-2010-collection-02

page loaded